У будь-якому кабінеті можна побачити вішалки, неакуратно розташовані полиці з папками, наштовхнутися на підсобку, де скопом зберігаються архівні документи. Все це псує ділову обстановку, відволікає від робочого процесу, створює погане враження у відвідувачів офісу. Виробники офісних меблів пропонують більш стильний і оптимальний варіант – шафа-купе на замовлення за індивідуальними вимогами клієнта.

Компактно і стильно
Найбільш зручним і практичним рішенням для організації місця під зберігання особистих речей і робочої документації є установка шафи-купе. Якщо в житловому просторі цей вид меблів давно став лідером, то в офісних приміщеннях тільки набирає свою актуальність. Перед тим, як замовити на сайті Alma-mebel.com.ua шафу-купе на замовлення в Києві, потрібно обміркувати багато деталей:
1. Розташування меблів.
2. Габарити.
3. Внутрішнє наповнення.
4. Дизайн зовнішньої частини.

Логічно буде, якщо шафа буде стояти біля входу, щоб зручно було вішати одяг. Якщо меблі використовуються виключно в робочих цілях, то слід виділити місце поряд зі співробітниками. Виходячи зі своїх особливостей шафа-купе під замовлення відрізняється багатьма перевагами. По-перше, вона компактна і не займає багато площі, що важливо в скутих офісних просторах. По-друге, немає необхідності захаращувати офіс різними полками, тумбами, окремими приміщеннями, адже наповнюваність дозволяє зберігати всі необхідні речі та документи.

Залежно від кількості співробітників і розміру приміщення можна підібрати моделі на одну, дві і більше секцій. Клієнти можуть відразу вказати бажані розміри меблів, або ж отримати пораду кваліфікованого фахівця. Виробник завжди допоможе замовити шафу-купе, який буде ідеально виглядати в робочому інтер’єрі.

Виробництво якісних шаф-купе
Можете не турбуватися, що після першого місяця в конструкції почне вилітати двері, скрипіти розсувні система. Виробник гарантує покупцю високу якість виробу. Для виготовлення використовуються сучасні матеріали, міцне ДСП і інші підстави комплектації.

На додаток варто відзначити дизайнерську привабливість шаф. Кожен замовник може запропонувати власний варіант оформлення каркаса або ж вибрати його з каталогу. Різноманітність кольорів, малюнків фотодруку дивують своєю креативністю та оригінальним підходом.

Ви хочете бачити в своєму офісі шафу-купе, замовити в Києві меблі за розумною ціною можна всього в один клік або телефонний дзвінок.