Досить часто можна помітити, як мешканці просять змінити дизайн квартири, на такий, який буде в собі поєднувати не тільки сучасні елементи, але і класичні. Подібний стиль зараз дуже популярний і його рекомендують багато професіоналів.

В даному випадку, якщо Ви хочете широкий рельєфний карниз, то він буде гармонійно існувати з молдінгами і лаконічною меблями, а також з сучасними стильними люстрами.

Палітра приміщення, виконаного в комбінованому стилі, є монохромним і складається з комбінації теплого відтінку какао і білого кольору. Подібна картина в черговий раз підкреслює всю шляхетність дизайн інтер’єру. Такий стиль можна використовувати при оформленні невеликої квартири зі студією (вітальня, кухня, їдальня і вітальня), ванною кімнатою і спальнею. За допомогою різного підлогового покриття і декількох стельових рівнів можна візуально розділити кожну зону в студії.

Для розташування шафи можна зробити біля входу нішу. Сам же шафа краще вибрати з дзеркальними дверима. За рахунок цього приміщення візуально розшириться. Подібні прийоми часто використовуються при оформленні дизайну квартир в Києві. Лаконічний кухонний гарнітур на такий студії займе всю довжину стіни. Але при цьому, завдяки сучасному стилю гарнітура, він не буде сильно акцентувати на собі увагу і відмінно доповнить інтер’єр.