Крани-маніпулятори Hiab – це надійні помічники при проведенні робіт на будівельних майданчиках; під час перевезення, складування важких і габаритних вантажів, при проведенні сільськогосподарських і комунальних робіт. Випускаються декілька видів моделей маніпуляторів Хиаб:

  • телескопічні;
  • важільні;
  • комбіновані.

Перш ніж купити кран-маніпулятор Hiab за посиланням https://nfa.com.ua/, необхідно визначитися з відзнакою пристрої техніки даного виду і його кращого призначення.

Які дії виконуються за допомогою маніпулятора Хиаб

Офіційний дилер КМУ Hiab в Україні пропонує таку техніку для підйому важкого і об’ємного вантажу на різну висоту. Потужність маніпуляторів Хиаб дозволяє транспортувати контейнери, верстати, промислове обладнання, машини і багато іншого. Шведська техніка спеціального призначення працює в найскладніших кліматичних умовах, виконуючи максимально допустимий обсяг трудомістких процесів протягом тривалого часу без вимушеного ремонту. Купивши маніпулятор Хиаб, можна виконувати не тільки вантажно-розвантажувальні роботи з граничною точністю, але і транспортувати вантаж по території робочого майданчика.

Перевага використання крана-маніпулятора Hiab

Компактність КМУ Хіаб дозволяє використовувати техніку при прокладанні комунікацій та в інших обмежених просторах. Така вдосконалена конструкція маніпуляторів Hiab має відмінну маневреність і цілком може, спільно з іншою технікою, виконувати певні дії, не заважаючи один одному. Можна купити Хіаб і встановити на ньому додаткове обладнання – тоді його продуктивність підвищується в кілька разів. Офіційний дилер Хиаб поставляє не тільки високоякісні крани-маніпулятори Hiab, а й забезпечує комплектуючими запчастинами до них.